Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

24 uurs service

Een daklekkage of problemen met uw schoorsteen zijn heel vervelend en dit wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Wij kunnen altijd binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn om de lekkage van uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel te verhelpen. 24 uurs service, daar staan we voor!

Wat houdt de 24 uurs service in?

Door de 24 uurs service zijn wij ALTIJD beschikbaar. Wij staan 7 dagen per week, dus ook in de weekenden, voor u klaar.  Dit niet alleen op werktijden, wij zijn echt 24 uur per dag beschikbaar en zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse. Bij All In Dakonderhoud is uw probleem dus altijd snel opgelost!

Wij vinden het namelijk belangrijk dat wanneer u last heeft van een lekkage of ander probleem, snel geholpen wordt. Hierdoor zijn wij ook in het weekend beschikbaar en zijn wij altijd snel ter plaatse. Kijk naar ons werkgebied om te zien of we bij u in de buurt werkzaam zijn.

Wanneer u spoed heeft, belt u dus naar 073-822 15 22. U krijgt altijd een medewerker van All in Dakonderhoud aan de telefoon. Wij kunnen de reparatie binnen 24 uur uitvoeren.  

Wij kunnen u helpen met:

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.