Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Stormschade

Stormschade: voor ieder huis of bedrijfspand in Nederland een reëel gevaar. Met name in de herfst zijn er nogal eens hevige windstoten en bestaat de kans op stormschade aan daken, dakkappellen, schoorstenen of carports. Het resultaat is vaak een vervelende lekkage aan uw dak. Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar.

Stormschade bestaat veelal uit schade aan het dak, dakpannen, dakramen, dakkappellen, dakleer, dakgoten, schoorstenen, nokvorsten enzovoort. Door stormschade ontstaat vervolgens lekkage en u zit in uw woning met de waterschade. Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost. 

Stormschade aan uw dak snel gerepareerd

Bij All In Dakonderhoud zijn we na uw melding van stormschade snel ter plekke! Uiteraard lossen we eerst de ergste schade op en zorgen we dat de lekkage wordt gedicht. Zowel voor uzelf als voor uw verzekering is dit van belang. Vervolgens zullen we het dak grondig inspecteren waarbij we eventuele andere zwakke plekken direct repareren. All In Dakonderhoud heeft veel ervaring met het opsporen en repareren van lekkage en zal u dan ook deskundig adviseren. 

Meld uw stormschade en ontvang vrijblijvend uw offerte

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Beschrijving van de schade: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.
 

Goed dakonderhoud is behoud van uw woning of pand

Wij zullen eerst helpen met een goede noodvoorziening en een offerte opmaken voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze offerte wordt altijd voorzien van foto’s en een uitgebreide specificatie van de werkzaamheden en kosten. Uw verzekeringsmaatschappij kan hierdoor snel schakelen en eventueel akkoord geven om de werkzaamheden uit te voeren.

Waarom All In Dakonderhoud?

  • Snelle 24-uurs service
  • Vakkundige medewerkers
  • Totaalpartner voor alle dakwerken
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in Midden- en Zuid-Nederland
  • Gratis dakinspectie
  • Eerlijk en transparant advies

stormschade dak 

Bekijk hier ook onze referenties