Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakrenovatie & onderhoud

Dakrenovatie en onderhoud van uw dak zijn erg belangrijk. Als er een lekkage op het dak is, wordt de bovenste laag van het dak nat en binnen het huis niet. Het kan dan ook erg lang duren voordat u de lekkagebinnen merkt met alle gevolgen daarvan. Denk hierbij aan houtrot enz. U komt dan op erg hoge kosten en dat willen we natuurlijk niet. Laat daarom regelmatig een vrijblijvende dakinspectie uitvoeren door All In Dakonderhoud om die problemen en kosten te voorkomen.

dakrenovatie en onderhoud voor alle daken

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken die er zijn, dus u kunt bij ons voor alles terecht. Belt u gerust op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak met één van onze dakspecialisten.

Dakrenovatie en onderhoud voorkomen

Een dakrenovatie en onderhoud kunt u voorkomen door regelmatig het dak te laten inspecteren. All In Dakonderhoud biedt een jaarlijkse dakinspectie waarbij wij elk jaar controleren hoe het dak de verschillende seizoenen heeft overleefd. Tijdens de inspectie controleren wij het dak op lekkages, schade en ander mogelijk onderhoud. Wij maken foto's en video's van de gevonden schade. Hierdoor heeft u een eerlijk beeld van de status van het dak en kunnen we gemakkelijk een offerte opstellen. 

All In Dakonderhoud

All in Dakonderhoud voert alle soorten dakonderhoud uit. Heeft u last van lakkage of een beschadigd dak? Dan kunnen wij deze repareren. In sommige gevallen is zelfs een dakrenovatie noodzakelijk. Vaak is het huidige dak in een zeer slechte staat waardoor het zelfs gevaarlijk kan zijn voor de woning. All In Dakonderhoud kan ook daken isoleren en nokvorst vervangen. Wij zijn gevestigd in Engelen en zijn vooral werkzaam in Brabant. Bekijk ons werkgebied. Bij All In Dakonderhoud vindt u een bijzondere 24 uurs service waarmee wij bij spoed binnen 24 uur kunnen helpen. 

Contact

 

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.