Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Reinigen en coaten

Wist u dat pannendaken gedurende de jaren erg vuil worden? Door de zware weersomstandigheden wordt de kleur vaak lelijk en verlechtert de staat van de pannen. Vooral door mos wordt het dak erg aangetast. All In Dakonderhoud komt graag uw dak reinigen en coaten. Hierdoor krijgt u een dak dat er weer als nieuw uitziet!

Reinigen

Het is erg belangrijk dat het mos en het vuil regelmatig van het dak wordt gehaald. Door het dak goed te reinigen, blijft de staat van de pannen goed. Laat daarom uw dak reinigen door All In Dakonderhoud, uw dak ziet er daarna weer als nieuw uit! In ons bedrijf beschikken we natuurlijk over professionele apperatuur om de werkzaamheden uit te voeren.

Coaten

Naast het reinigen van het dak kunt u het dak laten coaten met een acrylcoating. De oude pannen blijven gewoon liggen en worden in zijn geheel gecoat. Er komt dan een laag van acryl overheen zodat de pannen extra worden beschermd door weerinvloeden en een aantal jaren langer meegaan. Uw dak zal er weer als nieuw uitzien na de behandeling.

Vaak valt de viezigheid van het dak niet meteen op. Pas wanneer het dak goed wordt schoongemaakt, wordt het verschil opgemerkt. Dit komt doordat u went aan de nieuwe kleur van het dak. Echter is deze kleur ontstaan vanuit vuil en mosgroei. 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

reinigen en coaten

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

All In Dakonderhoud

Hoofdkantoor
Roerdomp 9
5221 HL Den Bosch
Tel.: 073-8221522
Mobiel: 06-49129504


info@allindakonderhoud.nl
Over ons
Diensten