Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Jaarlijkse dakinspectie

Regelmatig een dakinpectie uit laten voeren is zeer verstandig. Dit omdat niet elke daklekkage direct zichtbaar is. Een dergelijke daklekkage kan veel kosten met zich meebrengen en om deze te voorkomen is het verstandig regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. All in Dakonderhoud is uw specialiast in dakinspecties. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Dakinspectie

Dakinspectie stappen

Bij een dakinspectie die wordt uitgevoerd door All in Dakonderhoud zal uw dak op verschillende punten worden nagekeken. Deze inspectie wordt ondersteund met foto's en video's, zodat wij u kunnen laten zien wat de oorzaak is. Indien u dit wenst, laten we een offerte bij u achter. Hierbij kunnen we datum plannen om de werkzaamheden uit te voeren.

Wacht niet totdat u werkelijk problemen krijgt aan het onderhoud zoals lekkage! Voorkom dit door op tijd een dakinspectie te laten doen bij All In Onderhoud

Meer over onze gratis dakinspectie

All in Dakonderhoud werkwijze

Wilt u graag een jaarlijkse dakinspectie uit laten voeren? Bij All in Dakonderhoud kunt u terecht wanneer u woonzaam bent in Midden en Zuid-Nederland. Onze hoofdvestiging is in Engelen. Onze nevenvestigingen zijn gevestigd in verschillende plaatsen. Doordat wij diverse vestigingen hebben, kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn bij u.

Werkgebied

24 uur service

Wist u dat All in Dakonderhoud een 24-uur service aanbiedt? Met een jaarlijkse dakinspectie proberen wij te voorkomen dat er spoed onderhoud aan uw dak of schoorsteen uitgevoerd moet worden. Echter kan dit altijd een keer voorkomen. Zeker bij stormschade of andere zware weersomstandigheden kan een spoed reparatie nodig zijn. U kunt dan bellen naar 073-822 15 22. Wanneer u belt krijgt u een medewerker van All in Dakonderhoud aan de telefoon. Binnen 24 uur komen wij bij u langs voor de spoed reparatie.

24 uurs service

Het belang van een jaarlijkse dakinspectie

Veel mensen staan er niet bij stil dat het dak langzaam verslechterd. Elk dak krijgt te maken met verschillende weersomstandigheden, maar ook met vogels en vuil in de lucht. Hierdoor hoopt zich in de jaren vaak veel vuil op. Door het vuil en de zware weersomstandigheden krijgt een dak snel schade en is de kans groot op lekkages. Om dit te voorkomen is een jaarlijkse dakinspectie erg belangrijk. Tijdens zo'n inspectie gaan de dakdekkers van All In Dakonderhoud op zoek naar mogelijke schades, lekkages en andere problemen aan uw dak. Hierbij lopen wij bijvoorbeeld vaak tegen verslechterde dakpannen aan, kleine lekkages of andere verslechterde onderdelen aan. Wij kijken dan of we dit kunnen renoveren, reinigen of ander onderhoud uit kunnen voeren.

Diensten All in Dakonderhoud

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.