Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Gratis dakinspectie

Veel mensen realiseren zich het belang niet van een regelmatige dakinspectie. Pas als er een serieus probleem zoals lekkage optreedt, wordt er contact opgenomen met een dakdekker. Het is echter veel beter uw dak regelmatig te laten controleren op gebreken of beschadigingen. De gratis dakinspectie door All In Dakonderhoud is dan ook ideaal als u weet dat er al langere tijd geen onderhoud aan uw dak is geweest. 


Wilt u een dakinspectie uit laten voeren? Profiteer dan nu van de gratis dakinspectie van All in Dakonderhoud.

Een tijdige en goede inspectie kan hoge kosten voorkomen. U kunt bij All in Dakonderhoud altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Regelmatig een dakinspectie uit laten voeren voorkomt daklekkages en andere problemen met uw dak. 

Wij zijn van mening dat een jaarlijkse dakinspectie nodig is om uw dak in goede staat te behouden. Hiervoor kunt u terecht bij All in Dakonderhoud. Wij voeren dan een regelmatige dakinspectie uit. Dit is zeker belangrijk omdat veel beschadigingen en kleine lekkages niet goed zichtbaar zijn. Het kan echter veel kosten met zich mee gaan brengen in verloop van tijd en zal dus vroegtijdig behandeld moeten worden. Door regelmatig een inspectie uit te voeren wordt dit voorkomen. Een goed begin is een gratis dakinspectie, echter hopen wij dat u daarna over gaat naar een regelmatige dakinspectie.

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis dakinspectie stappenplan

Wij van All in Dakonderhoud hanteren een stappenplan wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, namelijk;

  1. Afspraak gratis dakinspectie plannen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk ter hulp te schieten. Wij hebben veel verschillende vestigingen waardoor wij snel een afspraak kunnen maken en bij u kunnen zijn.
  2. Uw dak wordt op verschillende punten nagekeken. Onze ervaren dakdekkers inspecteren deskundig uw dak op schade, lekkage en ander onderhoud. 
  3. Wij maken foto's en video's om onze constatering te ondersteunen. Wanneer het om het dak gaat, is het voor u lastig te zien wat er precies gedaan moet worden. Om onze bevindingen te ondersteunen, maken wij altijd foto's en video's tijdens de gratis dakinspectie. Hierdoor kunnen wij u laten zien wat er gedaan moet worden.
  4. Indien gewenst laten we een offerte achter. Bent u overtuigd van het onderhoud wat uitgevoerd moet worden, wanneer nodig? Dan laten wij een offerte voor u achter. 
  5. Dag en tijd plannen om de werkzaamheden uit te laten voeren. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, wordt er een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren.

 Wanneer maakt u een afspraak voor een gratis dakinspectie?

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie All in Dakonderhoud

 

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

All In Dakonderhoud

Voor uw dakonderhoud kunt u terecht bij All In Dakonderhoud. Wij zijn dé specialist in dakonderhoud in Brabant. Wij zijn werkzaam in een groot werkgebied waar we 24 uur beschikbaar zijn. 

Graaf van Solmsweg 83
5221 BM Engelen
Tel.: 073-8221522
Mobiel: 06-49129504

Contact