Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Loodwerk en Zinkwerk

Loodwerk

Bij All In Dakonderhoud kunt u ook terecht voor al uw loodwerk. Denk hierbij aan lood rondom de schoorsteen, scheiding van huis en dak, scheiding van huis en erker enz. Lood wordt door de jaren heen erg slecht en dun. Er komen dan 'haar' scheuren in het lood waardoor er water door sijpelt als het regent. Het gaat hierbij niet om liters water, maar het hout van het dak wordt wel nat en kan voor lekkage zorgen. Laat daarom uw lood op tijd vervangen door All In Dakonderhoud om problemen te voorkomen. 

Ook hebben wij verschillende soorten loodvervangers zoals Ubiflex. Ubiflex is een milleuvriendelijke loodvervanger die in verschillende kleuren leverbaar is.

 

Zinkwerk

Voor alle soorten zinkwerk kunt u terecht bij All In Dakonderhoud, zoals kilgoten, dakgoten, kleinere platte daken en maatwerk. Denk hierbij aan hemelwater afvoeren, daklijsten, enz voor net dat beetje meer aan uw huis.

Bij maatwerk is goed meten erg belangrijk en daarom hebben wij jarenlange gespecialiseerde vakmensen in dienst die voor maatwerk de hand niet omdraaien!

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.