Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Stormschade repareren?

Stormschade aan uw dak? In de herfst en winter zijn er regelmatig flinke stormen in Nederland, soms met schadelijke gevolgen voor uw dak. Dakpannen gaan los liggen of uw bitumen dakbedekking laat op plaatsen los.

All In Dakonderhoud is een gecertificeerd bedrijf, gespecialiseerd in het snel en vakkundig herstellen van stormschades. Altijd snel ter plaatse om uw dak vakkundig te repareren.

Bij Stormschade sturen wij onze deskundige dakdekkers langs. Deze zullen uiteraard eerst de oorzaak achterhalen en vervolgens advies uitbrengen. Uiteraard pakken wij het probleem ook direct aan om zo verdere schade (en dus kosten) te voorkomen. U ontvangt voorafgaand aan de reparatie een offerte met hierin alle werkzaamheden die nodig zijn voor een perfect herstel van uw dak. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Onze offertes zijn geschikt om direct door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Op al onze werkzaamheden ontvangt u garantie.

Afgewaaide dakpannen of andere problemen door storm? Laat het ons weten voor snelle en vakkundige reparatie!

Stormschade

Voorkomen van stormschade

Komt u liever niet voor vervelende verrassingen te staan door stormschade zorg dan voor een regelmatige inspectie van uw dak door All In Dakonderhoud. Hierbij kunnen wij snel zwakke plekken in uw dakbedekking traceren en oplossen waardoor u bij storm geen zorgen heeft. Veroudering van het dak is namelijk een belangrijke reden dat dakbedekking los kan laten tijdens een storm.

Wat kunt u van ons verwachten bij stormschade?

  • 24 uurs schadeservice, bereikbaar via 073-822 1522
  • Een eerlijke offerte op maat
  • Deskundig advies 
  • Lekinspectie
  • Offerte die geaccepteerd wordt door uw verzekering
  • Fotoreportage (op aanvraag)

Twijfelt u over de stormbestendigheid van uw dak? Laat dan een specialist van All In Dakonderhoud langs komen voor een gratis dakinspectie.

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.