Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Bitumen dakbedekking

De bitumen daken zijn de meest voorkomende platte daken in Nederland. All In Dakonderhoud is zeer gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van bitumen daken.

Bitumen dakbedekking of dakleer is een prima dakbedekking die vele jaren meegaat. Bitumen wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor het bedekken van carports, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren. De gemiddelde levensduur van een bitumen dakbedekking is 25 jaar. Bitumen dakbedekking is waterdicht, ijzersterk, bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht op diverse materialen. 

Jaarlijks onderhoud bitumen dakbedekking

Het is verstandig 1x per jaar uw bitumen dakbedekking te controleren op gras, mos en andere vervuiling. Door uw dak op deze manier schoon te houden zorgt u voor een langere levensduur van de dakbedekking.

Naast bitumen dakbedekking heeft u bij All In Dakonderhoud voor een plat dak ook de keuze uit PVC dakbedekking of EPDM dakbedekking.

Wij komen altijd met een betrouwbare en goedkope oplossing om uw bitumen dakbedekking te vervangen. Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak bij All In Dakonderhoud met één van onze dakspecialisten. 

Bitumen dakbedekking projecten bekijken

bitumen dakbedekking

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.