Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Pannendaken

Het meest voorkomende dak in Nederland is het pannendak. Deze mooie daken zien we overal terug. Helaas is ook aan dit dak regelmatig onderhoud nodig. All In Dakonderhoud nodig.

Onderhoud aan pannendaken

Wilt u uw dakpannen laten vervangen? Wanneer uw pannendak op leeftijd is, scheuren of breken de pannen erg snel. Denk hierbij aan storm, erge hagelbuien of vorst. In een oude sneldek betonpan gaat bijvoorbeeld al snel wat vocht zitten. Als het dan vriest, scheurt de pan direct en u heeft een lekkage. Laat daarom uw dak altijd vrijblijvend controleren door All In Dakonderhoud om dat soort problemen te voorkomen.

Pannendaken zien we erg veel in Nederland. Pannendaken zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Aan dakpannen is regelmatig onderhoud nodig. Door een storm of andere zware weersomstandigheden kunnen dakpannen verdwijnen of schade oplopen. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag om een pannendak te vervangen of te herstellen. All In Dakonderhoud is gespecialiseerd in pannendaken en we kunnen u dan goed helpen bij al het dakonderhoud. Daarnaast kunnen wij een pannendak ook goed isoleren. Wij komen altijd met passende en goedkope oplossingen voor het dakonderhoud.

Dakpannen leggen

Wanneer u een nieuw pannendak wilt of uw huidige wilt vervangen, kunnen we dakpannen voor u leggen. Onze dakdekkers leggen nauwkeurig een nieuw pannendak. Meer over dakpannen leggen.

Nokvorsten vervangen

Dakpannen worden ook wel nokvorsten genoemd die u bovenop het dak ziet. Bij pannendaken komen deze voor. Ook deze nokvorsten moeten regelmatig vervangen worden om een goede kwaliteit dak te behouden. Door weersomstandigheden en werking van hout zijn de nokvorsten regelmatig aan vervanging toe. Lees meer over nokvorst vervangen.

Bekijk de referenties voor nokrenovatie

pannendaken

Lees ook de referenties voor pannen daken

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

All In Dakonderhoud is al jarenlang uw specialist voor dakpannen en vervangt daarom gemakkelijk en goedkoop uw pannendak, zodat u er weer jaren tegen aan kan. Bovendien ontvangt u standaard 10 jaar garantie op een nieuw dak! Neem Contact op!