Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Pannen daken

In Nederland komen de pannen daken het meest voor. U komt pannen daken tegen in verschillende soorten, maten en kleuren.

Dakpannen ziet u vooral op hellende daken. Pannen daken bieden veel voordelen. Dakpannen gaan erg lang mee, zijn erg betrouwbaar en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. All In Dakonderhoud is een bedrijf dat zich al vele jaren specialiseert in het onderhoud van pannen daken en daarom ook altijd met een goede en goedkope oplossing komt om uw pannendak te vervangen of te herstellen. Ook pannen daken kunnen geïsoleerd worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die in uw situatie van toepassing zijn.

Dakpannen leggen

Dakpannen moeten op de juiste manier gelegd worden. Dit kunt u het beste aan een dakdekker van All-in Dakonderhoud overlaten. Wanneer de dakpannen op de juiste manier worden gelegd, gaan de dakpannen vele jaren langer meer en zijn ze bestand tegen zware weersomstandigheden. Het is dus erg belangrijk dat het dakpannen leggen nauwkeurig en correct gebeurd.

Dakpannen reinigen en coaten

Naast het leggen van dakpannen, kunt u bij All-in Dakonderhoud ook terecht voor het reinigen en coaten van dakpannnen. Door de verschillende weersomstandigheden in Nederland ontstaat er vaak veel vuil op de pannen daken. Het vuil zoals mosgroei reinigen we met onze eigen apparatuur. Naast het reinigen van de pannen daken, kunnen we de dakpannen ook coaten. Onze dakdekkers brengen een acrylcoating aan die ervoor zorgt dat de dakpannen bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. De dakpannen zien er daarnaast ook weer als nieuw uit!

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.