Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakpannen reinigen

Wist u dat de dakpannen reinigen van uw woning of bedrijfspand ontzettend belangrijk is? Het reinigen van uw dakpannen zorgt ervoor dat de dakpannen langer mee gaan en minder snel beschadigen.

Het belang van dakpannen reinigen

De dakpannen van uw woning of bedrijfspand moeten alle weersomstandigheden verdragen. Het dak krijgt te maken met sneeuw, storm, zware regenbuien en hitte. Door de verschillende weersomstandigheden ontstaat vaak vuil op het dak. Dit vuil kan zorgen voor schade aan de dakpannen. Dakpannen reinigen is dan ook een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw dak en woning of bedrijfspand.

Het reinigen van uw dak

All-in Dakonderhoud kan de dakpannen reinigen voor u. Wij halen al het vuil en de mosgroei van de daken. Vaak valt het vuil niet meteen op. Pas nadat wij uw dak hebben gereinigd, ziet u het verschil met eerst. Het dak ziet er weer stralend en netjes uit. De dakpannen reinigen doen wij om een deskundige manier met onze eigen apparatuur. Wij letten hierbij ook op aangetaste en verslechte dakpannen. Wanneer u het dak regelmatig dakreiniging laat doen, zal de kans hierop veel minder groot zijn.

Dakpannen coaten

Naast de dakpannen reinigen, kunnen we deze ook coaten. Dit houdt in dat het dak wordt voorzien van een acrylcoating. De dakpannen worden in zijn geheel gecoat. Deze coating vormt een beschermlaag voor slechte weersomstandigheden en zorgen ervoor dat de dakpannen veel langer meegaan. Na het aanbrengen van de acrylcoating ziet uw dak er weer als nieuw uit.

All-in Dakonderhoud

Voor alle werkzaamheden aan het dak kunt u terecht bij All-in Dakonderhoud. Wij zijn gevestigd in Engelen en voeren alle dakwerken uit in de omgeving van Brabant. Onze werkzaamheden bestaan uit:

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.