Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Over ons

All In Dakonderhoud is al vele jaren de betrouwbare dakspecialist van Midden- en Zuid-Nederland. Ons doel is onze klanten op het gebied van dakonderhoud zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Wij bieden 24-uurs service

Als er per direct iemand nodig is, kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in de weekenden!

Graag maken wij voor u een offerte op maat. Hiervoor komt één van onze dakspecialisten bij u langs, waarbij wij foto's of een video van de gebreken op uw dak maken zodat u veilig op de grond kunt meekijken wat er aan de hand is. 

Ook bij een opdracht voor dakonderhoud maken wij een fotoreportage waarbij u de status voor, tussendoor en bij oplevering kunt zien. Wel zo handig voor uzelf om te kunnen zien welke werkzaamheden wij hebben uitgevoerd, maar vaak ook noodzakelijk voor verzekeringsmaatschappijen. U kunt dan als klant ook zien dat het werk er top uit ziet!

Verzekeringen

Heeft u stormschade of andere schade aan uw dak? Laat het door All In Dakonderhoud repareren en wij regelen tevens de administratie met de verzekeringsmaatschappijen! U kunt ons natuurlijk ook te allen tijde bereiken voor vragen of afspraken.

All in Dakonderhoud

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.