Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakinspectie

Een dakinspectie is regelmatig nodig. Dit wordt gedaan om schade en lekkage te voorkomen. Sommige lekkage's of schades zijn niet meteen met het blote oog te zien, maar kunnen voor veel gedoe zorgen. Door het dak regelmatig te laten inspecteren, wordt dit voorkomen.

Een dakinspectie uitvoeren

Een dak van een woning of bedrijfspand moet veel verschillende weersomstandigheden weerstaan. In Nederland kan het de ene keer ontzettend stormen en regen en daarna schijnt de zon weer. Dit kom allemaal bovenop een dak terecht. Een dikke pak sneeuw of zware vorst kan erg slecht zijn voor het dak. Toch wordt een dak door veel mensen niet of nauwelijks gecontroleerd. Dit is juist erg verstandig om in de toekomst veel lekkage en schade te voorkomen. Gelukkig laten steeds meer mensen tegenwoordig op tijd een dakinspectie uitvoeren.

Waaruit bestaat een dakinspectie?

Bij een dakinspectie komt een dakdekker van All In Dakonderhoud uw huidige dak bekijken. Er worden dan foto's en video's gemaakt van de schade en eventuele lekkages. Vervolgens wordt het nodige onderhoud besproken en de offerte opgesteld. We plannen snel en datum en gaan voor u aan de slag! 

Gratis dakinspectie

Bij All in Dakonderhoud kunt u terecht voor een gratis dakinspectie. Een inspectie kan hoge kosten voorkomen. Wij werken met kwaliteit van goed niveau en ervaren werknemers.

Meer over dakinspectie

All In Dakonderhoud

Voor alle soorten dakonderhoud kunt u terecht bij All In Dakonderhoud. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend terecht bij onze medewerkers. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Graaf van Solmsweg 83
5221 BM Engelen
Tel.: 073-8221522
Mobiel: 06-49129504

Contact

Dakinspectie

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Wat komen wij tegen?

Bij een dakinspectie komen wij vaak verschillende schade tegen. 

  • Stormschade
  • Beschadigde of verdwenen Nokvorsten (dakpannen)
  • Slechte isolatie
  • Kapotte schoorstennen
  • Beschadigd dakkapel
  • Beschadigd lood- en zinkwerk
  • Vervuild dak
  • Beschadigd dakgoot
  • Lekkages