Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakinspectie

Een dak moet regelmatig nagekeken worden. De meeste daklekkage zijn meteen zichtbaar en hier ondervindt u dan ook direct last en schade van. Dit kan voorkomen worden door regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. 

Laat een dakinspectie uitvoeren!

Het dak van uw woning of bedrijfspand heeft ontzettend veel te voorduren. Het dak moet pakken sneeuw, hitte van de zon, bladeren in de herfst en veel regen verdragen. Daarnaast is het in Nederland stormachtig weer. Hierdoor ontstaat er regelmatig schade aan het dak. Deze schade is niet altijd meteen zichtbaar. Op lange termijn kan dit echter voor veel kosten en schade zorgen. Om dit te voorkomen kunt u een jaarlijkse dakinspectie uit laten voeren bij All in Dakonderhoud. 

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie?

Nadat u een dakinspectie heeft aangevraagd komen onze specialisten naar u toe. Zij controleren het dak op verschillende punten. Wanneer zij iets vinden zullen zij foto's en video's maken van de schade. Deze laten we aan u zien zodat u weet waar u aan toe bent. U krijgt daarna een offerte voor het verhelpen van deze punten. We kunnen dan samen een datum plannen om de werkzaamheden uit te voeren. 

Vraag een offerte aan!

Dakonderhoud

All in Dakonderhoud verricht alle soorten dakonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze 24 uur service kunnen wij snel ter plaatse zijn wanneer er noodzakelijke dakonderhoud uitgevoerd dient te worden. Meer over dakonderhoud.

 

Wat komen wij tegen?

Bij een dakinspectie komen wij vaak verschillende schade tegen. 

  • Stormschade
  • Beschadigde of verdwenen Nokvorsten (dakpannen)
  • Slechte isolatie
  • Kapotte schoorstennen
  • Beschadigd dakkapel
  • Beschadigd lood- en zinkwerk
  • Vervuild dak
  • Beschadigd dakgoot
  • Lekkages

Wat kunnen wij doen?

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakinspectie bij All in Dakonderhoud

Bij All in Dakonderhoud vindt u een gratis dakinspectie. Deze dakinspectie wordrt altijd gedaan door een ervaren dakdekker. Onze dakdekkers weten precies waar ze op moeten letten om schade en lekkages te voorkomen en te repareren. Voor alle dakwerken kunt u bij All in Dakonderhoud terecht.

Bekijk ons werkgebied.

dakinspectie