Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Plattedaken

Platte daken zijn vaak extra gevoelig voor lekkage. Met name de oudere, op asfalt gebaseerde, dakbedekkingen gaan niet al teveel jaren mee.

Waarom onderhoud bij platte daken?

Daken krijgen veel te verduren. Een plat dak is extra gevoelig en heeft een kans om open te barsten. Dit kan gebeuren wanneer er herhaaldelijk vorst en door is. Hierdoor kan er een lekkage ontstaan in uw woning, schuur of carport. Dit kan voorkomen worden door regelmatig een inspectie uit te voeren aan het dak. 

Jaarlijkse dakinspectie

Bij All In Dakonderhoud voeren wij alle verschillende soorten dakonderhoud uit. Het is van belang om onderhoud op tijd uit te voeren om schade, lekkage en ongemak te voorkomen. Wij bieden daarom een jaarlijkse dakinspectie aan om op tijd de nodige dakonderhoud uit te kunnen voeren. Tijdens deze inspectie bekijken wij uw dak en maken we foto's van de nodige onderhoud. Er wordt vervolgens een offerte opgesteld. Vraag een gratis dakinspectie aan!

Lees meer over een lekkage plat dak!

Spoed onderhoud aan plattedaken

Heeft u een ernstige lekkage of schade aan uw platte dak? Bij All In Dakonderhoud zijn wij snel op de juiste bestemming en kunnen we u helpen. Bij ons vindt u een 24 uurs service voor spoed gevallen. Door deze service zijn wij elke dag en 24 uur per dag beschikbaar!

All In Dakonderhoud

All In Dakonderhoud is er voor alle verschillende soorten dakonderhoud. Plattedaken hebben vaak meer onderhoud nodig. Neem dus op tijd contact met ons op! Wij zijn een betrouwbare dakspecialist van Midden- en Zuid-Nederland. Wij werken met kwaliteit materialen en ervaren dakdekkers. 

Roerdomp 9
5221 HL Den Bosch
Tel.: 073-8221522
Mobiel: 06-49129504

Lees ook de referenties voor platte daken

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.