Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakdekker Utrecht

In Utrecht en omgeving verzorgt All In Dakonderhoud alle werkzaamheden van reparatie tot onderhoud aan daken. Bij lekkage of dakschade door bijvoorbeeld storm bent u bij All In Dakonderhoud aan het juiste adres. Onze 24-uurs service (030-820 1176) zorgt ervoor dat wij snel ter plaatse zijn en onze ervaren dakdekkers zorgen voor een snelle en deskundige reparatie van uw dak.

Contact All In Dakonderhoud Utrecht: 030-744 04 09


Onderhoud aan pannendaken

Zitten er dakpannen los op uw dak of is uw dak al oud en wellicht aan vervanging toe? All In Dakonderhoud repareert uw dak, vervangt kapotte dakpannen of legt nieuwe dakpannen als er loszittende dakpannen zijn. Voor al het onderhoud aan uw pannendak neemt u vrijblijvend contact op met All In Dakonderhoud of bekijk eerst door ons gerealiseerde projecten. U ontvangt bovendien 10 jaar garantie op een nieuw dak door All In Dakonderhoud.

Meer informatie over pannendaken

Jaarlijkse dakinspectie

Veel mensen denken niet meteen aan onderhoud of renovatie van een dak wanneer het gaat om de woning. Toch is dit een essentieel onderdeel van de woning. Wanneer het onderhoud niet of te laat wordt uitgevoerd, heeft u vaak al flinke schade of lekkages opgelopen. Gelukkig kunt u met onze 24 uurs service snel geholpen worden. Liever heeft u natuurlijk dat het probleem voorkomen wordt in plaats van verholpen. Hiervoor kunt u bij All In Dakonderhoud een jaarlijkse dakinspectie laten uitvoeren. Wij kijken dan naar de status van uw dak en maken hier foto's van zodat u ziet welk onderhoud er uitgevoerd moeten worden. Vervolgens maken wij een offerte op. In Utrecht zijn veel hoge woningen met oudere daken. Zeker voor deze woningen wordt een Jaarlijkse dakinspectie aangeraden. Lees ook meer over onze Gratis dakinspectie.

 

Platte daken met bitumen bedekking in Utrecht

De bitumen bedekking komt het meest voor bij platte daken in Utrecht. Is uw bitumen dakbedekking toe aan gedeeltelijke of totale vervanging, dan kan dit door All In Dakonderhoud voor u worden gerealiseerd. Onze dakdekkers kunnen bestaande dakbedekking indien gewenst verwijderen en zorgen voor een perfect aangebrachte nieuwe dakbedekking. Bekijk door ons gerealiseerde projecten met bitumen dakbedekking.

Meer informatie over bitumen dakbedekking

Dakdekker Utrecht

PVC Dakbedekking Utrecht

De laatste jaren zijn ook de PVC daken sterk in opkomst. PVC is een kunststof dakbedekking die wordt geföhnd inplaats van gebrand of gelijmd. PVC heeft een langere levensduur en wint daardoor snel terrein. Ook All In Dakonderhoud verzorgt PVC dakbedekkingen in Utrecht. Bekijk hier enkele door ons gerealiseerde PVC daken.

 Meer informatie over PVC daken

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakdekker Utrecht nodig? All In Dakonderhoud, experts voor elk dak.

De vakmensen van All In Dakonderhoud hebben ruime ervaring met elk type dak en uiteraard ook met elk type dakbedekking. Zowel platte als hellende daken worden door ons gerepareerd, nieuw aangelegd of onderhouden, kortom... All In Dakonderhoud is de expert voor elk dak.

Vraag een offerte aan!

Werkgebied