Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakdekker Rotterdam

Op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Neem dan contact op met All In Dakonderhoud. Wij voeren alle werkzaamheden aan uw dak snel en pofessioneel uit, zonder nare verrassingen achteraf.

Dakdekker Rotterdam

In de omgeving van Rotterdam kunt u bij All In Dakonderhoud terecht voor een uitgebreid aanbod aan diensten. Wij zijn actief als dakdekker, maar ook kunnen wij een dakinspectie uitvoeren. Uiteraard zijn wij bij daklekkage snel ter plekke om het lek op te sporen en deskundig te repareren. 

Zowel voor de nieuwbouw van uw woning als bij een aanbouw is het verstandig het dak te laten bedekken door een deskundige partner. All In Dakonderhoud is als dakdekker actief in Rotterdam en omgeving. Zowel schuine als platte (EPDM) daken worden door ons bedekt. Uiteraard worden bitumen daken in Rotterdam ook door All In Dakonderhoud verzorgd en dit geldt tevens voor pannen daken. Kunststof dakbedekking, ook wel PVC dakbedekking genoemd, wordt door All In Dakonderhoud ook uitgevoerd. Via onderstaand formulier kunt u snel contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 073 - 822 15 22.

Totaalpartner voor dakwerken Rotterdam

Naast dakbedekking is All In Dakonderhoud ook gespecialiseerd in diverse andere dakwerken, zoals dakisolatie, dakinspectie, nokvorst vervangen, lood- en zinkwerk en het voegen en herstellen van schoorstenen. Onze experts komen graag eens bij u langs voor een gratis inspectie van uw dak. Tijdens deze dakinspectie maken wij voor u foto's of film van eventuele gebreken die wij veilig beneden aan u kunnen laten zien. Hierdoor ziet u zelf ook precies welke gebreken wij eventueel hebben ontdekt aan uw dak. Wellicht heeft u het idee dat uw dak nog piekfijn in orde is, maar toch kan slijtage of beschadiging van uw dak vaak voor vervelende lekkages gaan zorgen. Door regelmatig onderhoud aan uw dak uit te voeren, kunt u dit vaak voorkomen. 

Heeft u interesse in een dakinspectie in Rotterdam of heeft u andere vragen m.b.t. uw dak? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking met onze dakdekkers.

Dakwerken

 

Als u per direct iemand nodig heeft voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw dak, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld bij ernstige schade of bij lekkage. Heeft u stormschade of andere schade aan uw dak? Laat het door All In Dakonderhoud repareren en wij regelen tevens de administratie met de verzekeringsmaatschappijen! U kunt ons natuurlijk ook te allen tijde bereiken voor vragen of afspraken. Meer over onze 24 uurs service.

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

All In Dakonderhoud: dakdekker Rotterdam met oog voor detail!

Lekkage in de regio van Rotterdam? All In Dakonderhoud is binnen 24 uur ter plekke en zorgt voor degelijke oplossing.

Dakdekker Rotterdam