Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakonderhoud

All In Dakonderhoud is uw specialist voor alle dakwerkzaamheden aan alle typen daken. Wij verrichten dakonderhoud voor zowel particulieren en bedrijven. Wij zijn de dakspecialist Brabant!

Wat houdt dakonderhoud in?

Helaas komt het wel eens voor dat er vanwege bijvoorbeeld een storm schade is ontstaan aan het dak. Door regelmatig dakonderhoud uit te voeren aan een dak kan dit voorkomen worden. All In Dakonderhoud voert verschillende diensten uit wanneer het gaat om het onderhoud van een dak. All In Dakonderhoud is 24 uur per dag beschikbaar deze 24 uurs service zorgt ervoor dat u altijd snel onderhoud aan uw dak kunt laten uitvoeren! Voor al het dakwerk kunt u bij All In Dakonderhoud terecht.

Daklekkage maken

Wij hopen natuurlijk niet dat u te maken krijgt met daklekkage. Wanneer dit wel het geval is proberen wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om de lekkage te maken. Wanneer u te lang wacht met het maken van een daklekkage kan dit ervoor zorgen dat uw woning en dak extra veel schade oploopt. Neem dus altijd zo snel mogelijk contact op wanneer u last hebt van een daklekkage.

Wij doen alle soorten daklekkages. Van lekkage aan het dakkapel tot aan lekkage hellend dak.

Dakrenovatie en onderhoud

Wanneer het dak al jaren meegaat kan het verstandig zijn om het dak te laten renoveren. Wij knappen het dak dan weer helemaal op. Hiermee worden problemen en lekkages aan het dak voorkomen. Dakrenovatie en onderhoud is vooral ontzettend belangrijk bij oude huizen.

Dakinspectie

Wij vinden het belangrijk om op tijd dakonderhoud uit te voeren aan uw dak. Profiteer van onze service en vraag een gratis dakinspectie aan. Voorkom schade en hoge kosten en laat uw dak tijdig controleren. Meer over Dakinspectie. Wij raden aan om uw dak te voorzien van een jaarlijkse dakinspectie. Lees meer over het belang van een dakinspectie.

Stormschade

In Nederland komt het nog wel eens voor dat er een flinke storm losbreekt. Dit brengt vaak schade aan de daken. Bij Stormschade ontstaat vaak lekkage en problemen aan het dak. Deze proberen wij dan zo snel mogelijk op te lossen. Meer over stormschade.

Nokvorst vervangen

Nokvorst zijn de dakpannen die u boven op Pannendaken ziet liggen. Deze verdwijnen wel eens bij slecht weer of gaan kapot. Wij leggen dan nieuwe pannen neer voor de oude of verdwenen pannen. Lees meer over Nokvorst vervangen. Wij kunnen u ook helpen bij Dakpannen leggen

Platte daken

Platte daken zijn erg mooi en hebben een unieke uitstraling. Helaas zijn deze daken vaak extra gevoelig voor weersomstandigheden. Hierdoor is het verstandig om Plattedaken regelmatig te controleren. Een Lekkage plat dak ontstaat snel. Daarom is het bij een plat dak nodig om regelmatig een inspectie uit te voeren.

Isoleren daken

Het isoleren van daken is een belangrijk onderdeel van het dak. Een goed geïsoleerd dak is zeker belangrijk in de weerstomstandigheden die Nederland heeft. Met veel kou is het Isoleren daken belangrijk!

Voegen en herstellen schoorstenen

Heeft u een schoorsteen? Dit staat ontzettend gezellig in huis en is een toevoeging voor elke woning. Ook aan de schoorsteen moet regelmatig onderhoud uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld Voegen en herstellen schoorstenen. Meer over schoorsteenkappingen?

Schoorsteenkappen

Overige diensten

Dakonderhoud kan u ook helpen bij de volgende diensten;

Dakgoot vervangen

Bij All In Dakonderhoud kunnen wij u ook helpen met uw dakgoot vervangen. Bij een spoedgeval kunnen wij zelfs binnen 24 uur een nieuwe dakgoot plaatsen. Vaak wordt hier lang mee gewacht vanwege de kosten. Toch blijkt dat wanneer het op tijd gedaan wordt, de uiteindelijke kosten meevallen. Dit komt doordat het verhelpen van schade en lekkage veel meer kosten met zich meebrengt.

Dakonderhoud per seizoen

Veel mensen gaan er vanuit dat dakonderhoud plaats vindt in de zomer. Echter vindt veel onderhoud plaats in de andere seizoenen vanwege de weersomstandigheden. In de herfst krijgen daken veel te verduren met veel regen en bladeren. Door de bladeren kunnen afvoerbuizen verstopt raken en kunnen lekkages ontstaan. Daarnaast komen dakgoten ook vaak vol te liggen met bladeren en verstopt raken. Deze moet dan ook regelmatig geleegd en gecontroleerd worden. Voor het dakonderhoud in de herfst kunt u bij All In Dakonderhoud terecht. Ook in de winter is er meer kans op problemen met het dak. Door sneeuw, hagel en kou is het belangrijk om de waterafvoer vrij te houden. De nokvorst bij een schuin dak kan tijdens deze weersomstandigheden ook wel eens gaan scheuren en hierdoor kan lekkage ontstaan. Wanneer u regelmatig het dak controleert of dakonderhoud in de winter uit laat voeren, voorkomt u vervelende schade. Na alle zware weersomstandigheden van de herfst en de winter, komt de lente. Het is verstandig om dakonderhoud in de lente uit te voeren en een dakinspectie te doen. Het dak kan dan klaar gemaakt worden voor de volgende seizoenen en schade van de afgelopen seizoenen wordt verholpen. Alle dakwerken kunnen in elk seizoen worden uitgevoerd.

Welke daken zijn er?

Dakonderhoud is nodig bij alle soorten en maten daken. Er zijn vier verschillende daken. 

Pannen daken

Pannen daken zijn daken waar pannen op liggen. Het onderhoud aan dit dak is anders dan bij andere daken. Dit komt doordat dakpannen regelmatig losraken of beschadigen door weersomstandigheden. 

EPDM Dakbedekking

EPDM Dakbedekking wordt gebruikt bij platte daken. EPDM dakbedekking is duurzaam en recyclebaar en is daarom erg milieuvriendelijk. Er is weinig kans op daklekkage en de daken gaan over het algemeen lang mee. Het onderhoud van deze daken is vaak het schoonmaken ervan en goed vast zetten van de dakbedekking.

Bitumen dakbedekking

De bitumen daken zijn de meest voorkomende platte daken in Nederland. All In Dakonderhoud is zeer gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van bitumen daken.

PVC Daken

PVC Daken zijn bekleed met kunststofdakbekleding. Vaak worden wij ingeroepen voor het aanleggen, isoleren en renoveren van deze daken.

 

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakonderhoud met spoed

Wilt u zo snel mogelijk dakonderhoud uitvoeren? Bijvoorbeeld een daklekkage repareren? Laat nu met spoed uw dakonderhoud uitvoeren en bel ons via 073-8221522 of 06-49129504. Daarnaast kunt u ook bovenstaand formulier invullen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Recent dakonderhoud

Regelmatig dakonderhoud is van groot belang om lekkage en andere problemen aan uw dak te voorkomen. Op zoek kwalitatief goed dakonderhoud tegen een gunstige prijs? Bekijk onze meest recent opgeleverde projecten met dakonderhoud. Bekijk recente projecten met betrekking tot platte daken dakonderhoud of pannen daken onderhoud.

Meer informatie over dakonderhoud of een vrijblijvende offerte? Bel: 073 - 822 15 22 of vul ons offerteformulier in.

Dakonderhoud Nederland

Het hoofdkantoor van All In Dakonderhoud is gevestigd in Engelen en wij zijn werkzaam in Midden en Zuid-Nederland, oftewel de provincies Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland. Bereken uw route! Ons werkgebied is in Eindhoven en omgeving.

Contact

Dakonderhoud door All in Dakonderhoud

Werkgebied All in Dakonderhoud

Op zoek naar een ervaren dakdekker? Bekijk ons werkgebied!