Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakonderhoud in de lente

Na een periode van koud weer is dan eindelijk weer de lente in zicht. Uw dak heeft door extreme weersomstandigheden behoorlijk wat te lijden gehad en daarom is de lente het perfect moment om uw dak eens te laten inspecteren en dakonderhoud uit te voeren. Want ondanks dat het mooie weer eraan komt wilt u natuurlijk wel droog blijven zitten!

Plat dak inspectie in de lente

Een plat dak is meer kwetsbaar dan een pannendak en daarom moet u plattendaken eigenlijk twee x per jaar laten inspecteren. Maar het juiste inspectiemoment voor een plat dak is vaak moeilijk te bepalen. In de winter versplintert een plat dak sneller door de kou, terwijl in de zomer de bitumen juist extra zacht worden. Ideaal is het daarom om een inspectie in de lente te laten doen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tip van all in Dakonderhoud
Let u bij platte daken er altijd op, of er geen optrekkend water op ligt. Dit kan namelijk het geval zijn bij plasvorming, u kunt dan het beste de loodslabbe optillen na een regenbui.

Schuin dak

Schuin dak onderhoud bij all in Dakonderhoud

Over schuine daken hoeft u zich normaal gesproken weinig zorgen te maken, let wel altijd op de loop van het water. Bij plaatsten waar waterbelasting het grootst is gaat namelijk de conditie van uw dak het hardste achteruit. Leg ook altijd verschoven of opgewaaide pannen weer goed of vervang deze tijdig. Mocht u toch problemen tegenkomen neem dan direct contact met all in Dakonderhoud op.

Spoed of dakonderhoud?

Zijn de pannen van het dak gewaaid of staat de emmer al in de woonkamer om het water op te vangen? Belt u dan 073-822 15 22, wij komen uw dak repareren binnen 24 uur!

All in Dakonderhoud biedt zeer scherpe prijzen en is werkzaam in heel Nederland. Bij ons heeft u altijd 10 jaar garantie op nieuwe daken!

Wilt u liever dakonderhoud uitvoeren in de winter of in de herfst? In de winter zijn de weersomstandigheden zwaar voor het dak. Dikke pakken sneeuw en koud weer zorgen ervoor dat het dak het zwaar heeft. Het is dus goed om rond deze tijd onderhoud uit te voeren aan het dak en niet te lang te wachten. In de herfst regent het erg veel en liggen veel bladeren op het dak. Het is vervelend als dit door een lekkage of schade naar binnen komt. Laat dus ook in de herfst op tijd onderhoud uit voeren aan uw dak!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.