Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakonderhoud in de herfst

De levensduur van uw dak is zonder twijfel mede afhankelijk van het onderhoud dat aan uw dak wordt gepleegd. Zeker bij een plat dak is dit van groot belang en met de herfst in aantocht verdient het aanbeveling te zorgen dat uw dak niet te vol komt te liggen met blad en ander vuil.

dakonderhoud herfst

Dakonderhoud in de herfst

In de herfst vallen de bladeren van de bomen en kan het dus zomaar gebeuren dat deze op uw dak blijven liggen. Liggen ze daar te lang, dan bestaat de kans dat ze in afvoerbuizen komen waardoor regenwater niet goed weg kan lopen. Woont u in de buurt van veel bomen of bijvoorbeeld in het bos? Dan is het dakonderhoud eigenlijk nog belangrijker. Het is dan ook verstandig om All In Dakonderhoud regelmatig te vragen uw dak te inspecteren op gebreken zodat we lekkage met bijkomende hoge kosten en vervelende gevolgen kunnen voorkomen.

Naast de herfst is het natuurlijk van belang dat er altijd op tijd dakonderhoud uit wordt gevoerd. Ook in de winter wanneer er dikke pakken sneeuw op het dak komt te liggen en het vriest buiten is onderhoud erg belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om dakonderhoud uit te voeren in de lente. Nadat het dak de zware weersomstandigheden heeft uitgevoerd is het goed om dakonderhoud in de lente te doen.

Daklekkage

In de herfst worden wij het meest gebeld i.v.m. lekkage aan het dak. Door stormen, vallende bladeren en andere omstandigheden is de kans op lekkages in het dak groot in de herfst. Onze experts zijn altijd snel ter plaatse om de lekkage deskundig op te sporen en te repareren om de gevolgen van de lekkage zo klein mogelijk te houden. Ons advies is om niet alleen het dak goed in de gaten te houden, maar ook het loodwerk en de nokvorsten. Beide punten zijn in de herfst ook zeer regelmatig de oorzaak van een lekkage.

Heeft u last van daklekkage? De experts van All In Dakonderhoud zijn altijd snel ter plaatse.

Dakgoten

Ook de dakgoten kunnen vol met blad komen te liggen waardoor de afvoer verstopt raakt. Hierbij geldt uiteraard dat voorkomen beter is dan genezen. Zorg er dus voor dat uw dakgoten regelmatig geleegd worden en gecontroleerd op eventuele gebreken. Overweegt u de dakgoten te vernieuwen of te voorzien van een nieuwe beschermlaag? Wij voeren dit graag voor u uit. Lees verder over onze dienstverlening m.b.t. dakgoten.

 

Twijfelt u aan de staat van uw dak en wilt u voor de winter echt begint uw dak nog eens goed na laten kijken? Een verstandige keuze en de dakspecialisten van All In Dakonderhoud zullen dit graag voor u verzorgen. Via het formulier hiernaast vraagt u snel en eenvoudig een gratis dakinspectie aan.

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.