Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakonderhoud in brabant

In het zuiden is het altijd warmer, maar in Nederland is het helaas ook in het zuiden vaak wispelturig weer. Daarom moet u rekening houden dat ook in het zuiden uw dakonderhoud nodig heeft. Bijvoorbeeld nadat er Veel stormschade na noodweer ZuidOost Brabant was, heeft All In Dakonderhoud veel onderhoud uitgevoerd aan daken in het zuiden. Wij bieden dan ook veel voordelen en zijn snel beschikbaar. 

Geen zin om rekening te houden met onderhoud, kies dan voor EPDM!

Al ruim 30 jaar worden in Europa met succes daken bedekt met een EPDM dakbedekking. EPDM daken hebben een zeer lange levensduur en zijn ecologisch en onderhoudsarm. Door het synthetische rubber zijn de EPDM daken bestand tegen micro-organismen en atmosferische invloeden zoals zure regen, ook zijn de daken ongevoelig voor UV en Ozon.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of gratis dak inspectie

Dakonderhoud, wees er op tijd bij!

Laat op tijd dakonderhoud aan uw dak uitvoeren. Veel mensen wachten tot het goed weer is in de zomer om aan het dak te werken. Echter is juist tijdens de zware regenbuien in de herfst, de sneeuwlaag in de winter of na deze extreme weersomstandigheden in de lente onderhoud erg belangrijk.

Help ik heb een lekkage!

U loopt de slaapkamer in hoort een druppelend geluid maar weet niet direct waar het vandaan komt. Even later ziet u een waterplas liggen en schrikt. Je staat er vaak niet bij stil want je verwacht een waterdicht dak boven je hoofd, maar het komt vaker voor dan u denkt. Dak lekkages komen vaak voor bij aansluitingen van dak details, u kunt hierbij denken aan hoeken, lichtkoepels, ontluchtingen etc. Mocht u een lekkage hebben bel dan direct met all in Dakonderhoud voor een reparatie, want vaak ligt de oorzaak veel gecompliceerder dan u denkt.

Bij all in Dakonderhoud lossen wij spoed problemen in 24 uur op!

Waarom u kiest voor all in Dakonderhoud

All in Dakonderhoud gebruikt de nieuwste technieken en apparatuur, dit doen wij in combinatie met eersteklas materialen en dat ziet u terug in uw dak. Door jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart gaan slapen. Bij all in Dakonderhoud heeft u altijd 10 jaar garantie op nieuwe daken. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor vragen over dakonderhoud, inspectie of onze diensten.

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.