Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Veel stormschade na noodweer Zuid-Oost Brabant

Het heftige noodweer van donderdagavond 23 juni 2016 heeft gigantische schade veroorzaakt in Zuidoost-Brabant. De telefoon en e-mail bij All In Dakonderhoud staan sinds vrijdagochtend vroeg roodgloeiend en we krijgen enorm veel vragen van klanten die last hebben van schade aan hun dak. Wij proberen alle klanten zo snel en goed mogelijk te helpen en zijn dag en nacht druk met het verwerken en inplannen van alle aanvragen.

Noodweer Zuid-Oost Brabant

stormschade dakpannenDe hagel viel tijdens een supercel, het zwaarste type onweersbui dat kan voorkomen. Een supercel komt in Nederland elk jaar wel een keer voor, maar die van donderdagavond was uitzonderlijk zwaar, melden verschillende weerdeskundigen. De schade in Zuid-Oost Brabant is dan ook enorm, vooral boeren en tuinders zijn enorm gedupeerd door het noodweer en de schade wordt nu al geschat op 100 miljoen euro.

Naast de schade aan glastuinbouw en landbouwgewassen is er ook zeer veel schade gemeld aan woningen en bedrijfspanden. Tijdens een storm zijn er allerlei horrorscenario's die plotseling realiteit worden: rondvliegende dakpannen van huizen, omgewaaide schuttingen en rondvliegende takken waardoor ruiten sneuvelen. Door de extreme regen kunnen lekkages ontstaan of zelfs daken bezwijken. 

Bekijk onze projecten

Wat te doen bij schade na noodweer?

  • Melden bij verzekeraar: Het is verstandig je schade zo snel mogelijk te melden bij je verzekeraar of tussenpersoon. Hier kun je ook direct tips verwachten over hoe verder te handelen.
  • Maak foto's: Voor je de schade gaat opruimen, is het slim eerst alles te fotograferen. Deze foto's kunnen voor de verzekering van belang zijn
  • Opruimen: Ruim op wat je kunt opruimen en wat mogelijk extra schade kan gaan opleveren. 
  • Repareren: Laat je dak repareren door vakmensen die weten waar ze op moeten letten bij stormschade. Ondeskundig gerepareerde daken kunnen later nog veel meer ellende veroorzaken.

Schade aan het dak van uw woning of bedrijfspand? Neem contact op met All-In Dakonderhoud. Onze specialisten zijn snel ter plekke en zullen het dak deskundig repareren en al het dakonderhoud uitvoeren. Is er sprake van lekkage, dan zoeken we de oorzaak van de lekkage en voorkomen daarmee extra schade.

Over het algemeen mag je van de verzekering zelf een reparateur kiezen. All-In Dakonderhoud werkt altijd volledig volgens de normen van verzekeringsmaatschappijen en ondersteunt u tevens bij de administratieve afhandeling van de schade. 

Geef uw schade door aan All-In Dakonderhoud via onze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging bij u in de buurt.

Vraag een offerte aan