Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakreparatie

Voor alle dakreparaties bent u bij All In Dakonderhoud aan het juiste adres. Is uw dak lek of heeft u een lekkende dakgoot? Laat uw dakbedekking los of heeft u wellicht loszittende dakpannen? In alle gevallen helpen de dakspecialisten van All In Dakonderhoud snel en vakkundig.

Dakreparatie

Een goed onderhouden dak is zeer belangrijk om lekkages of andere vervelende situaties te voorkomen. Heeft u echter wel behoefte aan reparatie van uw dak, bijvoorbeeld bij lekkage of andere problemen, dan zijn de experts van All In Dakonderhoud snel ter plaatse om uw dak te repareren. 

Dakreparatie nodig na storm

Steeds vaker zien we in Nederland flinke stormen met als gevolg loszittende dakpannen, of zelfs dakpannen die helemaal van het dak zijn gewaaid. Ook uw (bitumen) dakbedekking kan los gaan zitten na een herfststorm. Of voelt u de wind door uw dak heen, wat niet bepaald gunstig is voor uw energierekening? Het is belangrijk problemen aan uw dak snel en adequaat op te lossen, omdat ze anders alleen maar meer schade en lekkage kunnen veroorzaken. Heeft u dus losse dakpannen of dakbedekking, neem ook dan snel contact op met All In Dakonderhoud.

Wanneer is dakreparatie nodig?

  • lekkend water, gele kringen aan plafond, klam en vochtig in de ruimte onder het dak
  • lekkende dakgoten
  • afgebladderd houtwerk
  • kapot loodwerk
  • schuin dak: scheef liggende of zelfs missende dakpannen, beschadigde of geschilferde dakpannen, versleten voegen bij de daknok
  • plat dak: scheurtjes in de dakbedekking, trimlijsten kapot, grote hoeveelheid water op het dak

dakreparatie

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakreparatie met spoed

Bij spoedreparaties, maar ook bij een renovatie kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor bovenstaand formulier gebruiken. Heeft u een vraag of advies nodig in uw specifieke situatie? Aarzel ook dan zeker niet contact met ons op te nemen!