Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakreiniging

Voorkom dat uw dakpannen worden aangetast of verslechteren en laat uw dakreiniging uitvoeren door All in Dakonderhoud. Vaak komt het voor dat door gebrekkige reiniging uw pannendak erg vuil wordt en hier dus mosgroei op komt.

Reinigen van uw dak

Wij zijn specialisten in onderhoud van daken. Hier valt ook het dakpannen reinigen en coaten onder. Door de jaren heen worden pannendaken vaak erg vuil. Dit valt niet altijd meteen op. Vaak wanneer wij het schoon hebben gemaakt, ziet u het ongelooflijke verschil. Op de pannendaken komt vaak mosgroei en dit zorgt ervoor dat het dak wordt aangetast en verslechtert. Wij kunnen dit voorkomen door uw dak deskundig te reinigen. 

Coaten van uw dak

Wij kunnen ook uw dak coaten. Dit houdt in dat wij het dak coaten met een acrylcoating. De oude dakpannen blijven gewoon liggen en worden in zijn geheel gecoat. Hierdoor worden de pannen extra goed beschermd voor slechte weersomstandigheden en gaan de dakpannen jaren langer mee. Het dak ziet er weer uit als nieuw!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tijdige dakreiniging door All in Dakonderhoud

Voorkom dat uw dak verslechtert en laat uw dakreiniging uitvoeren door All in Dakonderhoud. Uw dak zal er weer als nieuw uitzien. Wij beschikken over professionele apparatuur en vakmensen om de reiniging uit te voeren.

Dakreiniging All in Dakonderhoud

Dakreiniging All in Dakonderhoud

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakreiniging nodig met spoed?

Wilt u graag dakreiniging met spoed laten uitvoeren? Of eerst een gratis dakinspectie uit laten voeren? Vul bovenstaand formulier in en selecteer gratis dakinpsecie of reiniging. U kunt ons daarnaast ook atlijd bellen op 073-8221522 of 06-49129504. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon die ervoor zorgt dat er binnen 24 uur onderhoud aan uw dak wordt uitgevoerd.