Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakwerk

All in Dakonderhoud is uw specialist voor al uw dakwerk. Wij zijn een begrip op het gebied van dakwerk in de regio van Den Bosch. Voor al uw dakwerk in de regio Noord-Brabant, Gelderland, Midden-Nederland en Zuid-Holland bent u bij All in Dakonderhoud aan het juiste adres.

Dakwerk All in Dakonderhoud

Wij verzorgen onder andere de volgende dakwerken:

Bekijk al onze dakwerken of neem direct contact met ons op. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Daklekkage

Een dak is ontzettend kwetsbaar. Na verloop van tijd kan een lekkage er ook voor zorgen dat uw woning aangetast wordt. Om dit te voorkomen moet een lekkage op tijd verholpen worden. Dakonderhoud adviseert u graag over de renovatie van uw dak. Meer over Daklekkage repareren.

Dakrenovatie & onderhoud

Een dakrenovatie en onderhoud is niet altijd goed te zien, maar vaak wel ontzettend nodig. Laat daarom regelmatig een vrijblijvende dakinspectieuitvoeren door All In Dakonderhoud. Wij komen u dan helpen met het onderhoud van uw dak. Hierdoor blijft deze veel langer in goede staat.

Isoleren daken

Het is vak belang dat u dak goed geisoleerd is. Dit kan ontzettend schelen in uw energierekening. Wij isoleren nieuwe daken en kunnen ook de isolatie vervangen bij bestaande daken. 

Loodwerk en zinkwerk

Met loodwerk wordt al het loodwerk aan uw dak bedoeld. Denk hierbij aan lood rondom de schoorsteen, scheiding van huis en dak, scheiding van huis en erker enz. Lood wordt door de jaren heen erg slecht en dun. Bij zinkwerk kunt u denken aan kilgoten, dakgoten, kleinere platte daken en ander maatwerk. Meer over loodwerk en zinkwerk.

Reinigen en coaten

Een pannendak wordt in verloop van tijd ontzettend vies en reinigen en coaten van uw dak is hiervoor een goede oplossing. Dit komt door mosgroei op de daken. Deze kunnen wij deskundig reinigen. Daarnaast kunnen wij uw dak ook coaten met een acrylcoating. Hierbij komt er een beschermende laag op waardoor het dak veel langer meegaat. Uw dak is hierna weer als nieuw. 

Hieronder vindt u een recent door ons uitgevoerd project. Bekijk alle door ons uitgevoerde projecten. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of een gratis inspectie uit laten voeren. Wij adviseren tijdig een jaarlijkse inspectie uit te laten voeren door ons. Hierdoor voorkomt u schade aan uw huidige dak.

Dakwerk

Uitgevoerde Dakwerken door All in Dakonderhoud

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Dakwerk projecten

Nieuwsgierig geworden naar reeds uitgevoerde dakwerken door All in Dakonderhoud? Hier vindt u een overzicht met recent door ons uitgevoerde projecten.

Onder andere recent uitgevoerde projecten met betrekking tot platte daken en pannen daken.