Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Lekkage hellend dak

Heeft u bij harde regenbuien vaak te maken met natte plekken in uw huis, of merkt u dat er vocht optreed bij het plafond? Dan heeft u hellend dak waarschijnlijk een lekkage. Bij All-In Dakonderhoud analyseren we het probleem en lossen we dit zo snel mogelijk op. U kunt zelf alvast een keer kijken of u dakpannen mist of scheurtjes in dakpannen zijn ontstaan, maar uiteraard kunt u ons ook altijd bellen en doen wij dit voor u!

Levensduur bereikt?

Hoort u in de nacht de wind door het dak gieren of is het dak simpelweg niet meer bestand tegen de Hollandse buien? Dan wordt het wellicht tijd om een totale renovatie te plannen, want een dak wat in deze komt u energierekening niet ten goede. U kunt bij All-In Dakonderhoud altijd een inspectie opvragen voor een goede analyse en advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De kil

Wanneer twee dakdelen bij elkaar komen wordt dit de kil genoemd. Op de kil wordt vaak een kilgoot aangelegd, die het water moet afvoeren. Bij de kilgoot is het daarom extra gevoelig voor lekkages, probeer deze plekken altijd goed te controleren.

Dakgoten

Dakgoten zijn ideale plekken voor takken en bladeren om zich te nestelen. Als het hard gaat regenen kan dit een probleem worden, doordat het water in de dakconstructie kan komen. Dit levert dan ook vaak lekkages op, controleer daarom om de zoveel tijd uw dakgoten en maak deze vrij van rotzooi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Lekkage dakkapel

Heeft u een lekkage aan uw dakkapel? Dit is niet altijd met het blote oog te zien. Toch is het belangrijk om de lekkage op tijd te laten maken om verdere schade te voorkomen. Wij kunnen u snel helpen met de lekkage dakkapel.

Tot slot raden wij u om de zoveel tijd een inspectie van uw dak aan, het kan namelijk een tijd duren voordat een lekkage zichtbaar wordt. U kunt bij spoed of onderhoud uw dak altijd binnen 24uur laten repareren bij All-In Dakonderhoud.

Neem contact op met All-In Dakonderhoud

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

Voor al uw dakonderhoud

All in Dakonderhoud verzorgt alle soorten dakonderhoud.

  • Daklekkage
  • Dakrenovatie
  • Dakonderhoud
  • Dakinspectie
  • Stormschade
  • Nokvorst vervangen
  • Isoleren daken
  • Voegen en herstellen schoorstenen

Werkgebied All in Dakonderhoud