Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakwerken Den Bosch

Dakdekker in Den Bosch of omgeving nodig? Dan is All In Dakonderhoud de juiste partner voor u! Zowel voor particulieren als bedrijven zijn wij de gespecialiseerde partner voor alle werkzaamheden aan uw dak.

All In Dakonderhoud is gevestigd in Engelen en werkt in de gehele regio Zuid-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle DakwerkenDaklekkage repareren en dakonderhoud, zoals:

  • Dakinspectie: regelmatige controle van uw dak om lekkage te voorkomen
  • Lekkage repareren: lekt uw dak? Dat is erg vervelend en de specialisten van All In Dakonderhoud zijn snel ter plaatse om de lekkage deskundig op te sporten en te repareren. 
  • Nokvorst vervangen
  • Dakisolatie
  • Schoorsteenonderhoud / schoorsteenkappen
  • Lookwerk en zinkwerk
  • Dakgoten
  • Reinigen en coaten van daken

Voor al uw dakwerken

All In Dakonderhoud is gevestigd in Engelen, maar werkzaam in de wijde regio, van Rotterdam tot Nijmegen. All in Dakonderhoud is werkzaam in Midden en Zuid-Nederland. Wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse bij schade door storm of regen. 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel: 073 - 822 15 22 of vul ons offerteformulier in.

Loodwerk en Zinkwerk aan uw dak

Bij uw dak denkt u misschien niet meteen aan loodwerk en zinkwerk. Met loodwerk bedoelen wij bijvoorbeeld lood rondom de schoorsteen, scheiding van huis en dak, scheiding van huis en erker, etc. Lood is namelijk niet erg duurzaam en wordt na enkele jaren slecht en dun. Bij zinkwerk kunt u terecht voor kilgoten, dakgoten, kleinere platte daken en maatwerk. Wilt u loodwerk en zinkwerk aan uw dak uitvoeren? Neem contact op met All in Dakonderhoud voor alle dakwerken Den Bosch.

Platte daken en hellende daken Den Bosch

All In Dakonderhoud werkt op ieder dak. Het maakt ons niet uit of uw dak plat of hellend is, wij weten wat we moeten doen om uw dak optimaal te onderhouden. Lekkage of andere problemen kunnen wij snel opsporen en verhelpen, zodat uw pand weer vrij van lekkage is.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden ontvangt u van ons een offerte met hierin alle werkzaamheden die nodig zijn voor een perfect herstel. Wij nemen u alle zorgen uit handen, Onze offertes zijn tegelijkertijd direct geschikt om, indien noodzakelijk, door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Isoleren daken Den Bosch

Wilt u graag u daken goed laten isoleren? All in Dakonderhoud kan alle verschillende daken goed isoleren. Zowel voor een nieuw dak als een bestaand dak kunt u bij ons  terecht. Het voordeel van een goede dak isolatie is dat het u enorm kan besparen op uw energierekening. Wilt u meer weten over isoleren daken Gratis dakinspectie aanvragen of meer informatie? 

All In Dakonderhoud - Dakwerken Den Bosch

Dakwerken Den Bosch

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.

24 uurs service

Bij All in Dakonderhoud weten we dat sommig dakonderhoud niet lang kan wachten. Ernstige schade en lekkage wilt u zo snel mogelijk gereapareerd hebben. Bij All in Dakonderhoud bieden wij daarom een 24 uurs service aan. Door deze service kunt u ons 7 dagen per week en elk moment op de dag bereiken. U krijgt dan een medewerker van All in Dakonderhoud aan de telefoon die er voor zorgt dat de spoed reparatie binnen 24 uur wordt uitgevoerd. Wij zijn op diverse plaatsen in Midden en Zuid Nederland gevestigd en kunnen daardoor vaak snel ter plaatse zijn. Voor dakwerken in Den Bosch kunt u terecht bij All in Dakonderhoud.