Spoed of onderhoud? Neem contact met ons op

Dakpannen vervangen

Zijn de dakpannen van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? All-in Dakonderhoud kan betrouwbaar en zorgvuldig uw dakpannen vervangen.

Wanneer moeten de dakpannen vervangen worden?

De levensduur van een dakpan is ongeveer 70 jaar. De dakpannen kunnen eerder aan vervanging toe zijn door zware weersomstandigheden en schade. Wanneer de dakpannen in slechte staat zijn, kan dit zorgen voor lekkage. Weet u niet zeker of uw dakpannen aan vervanging toe zijn? Wij komen gratis uw dak inspecteren.

Dakpannen vervangen

Dakpannen worden vervangen wanneer de nokjes onder de dakpannen ontbreken, dakpannen stuk zijn, wanneer u van een ander soort dak over wilt gaan op dakpannen, bij het plaatsen van dakisolatie, versleten dakpannen en wanneer u een andere kleur dakpannen wilt. Wij kunnen ook de dakgoot vervangen.

Dakpannen kiezen

Er is ontzettend vele keuze in dakpannen. Er zijn veel verschillende kleuren en type dakpannen. All-in Dakonderhoud adviseert u graag over de juiste dakpannen voor uw dak. Wij denken mee over de uitstraling die het dak krijgt en welk model het beste past bij uw woning. Wij vinden de juiste dakpannen voor het juiste dak. Hierdoor kunt u weer tientallen jaren genieten van mooie dakpannen.

Nokvorsten repareren

Bij een pannendak moet ook regelmatig de nokvorst vervangen of gerepareerd worden. Bij een hellend dak, heeft uw dak ook een nokvorst. Dit is de bovenste rand van het dak, waar de twee delen samen komen. De nokvorst zorgt ervoor dat de dakpannen stevig liggen. Wanneer de nokvorst kapot gaat, kan dit schade brengen aan uw dak.

Wat is ons werkgebied?

All-in Dakonderhoud is al vele jaren de dakspecialist van Midden- en Zuid-Nederland. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Engelen, daarnaast hebben we verschillende nevenvestigingen waardoor we snel ter plaatste kunnen zijn. Onze ervaren dakdekkers staan dan ook in bijna heel Midden- en Zuid-Nederland voor u klaar. Bekijk ons werkgebied.

dakpannen vervangen

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *

Privacyverklaring: *

Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.